reklama 11C

Hymnu při Velké pardubické zazpívá Blanarovičová

ikonka

Už se stalo tradicí, že státní hymna při slavnostním zahájení dostihového svátku zní „na živo“. Letošní 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou svým zpěvem zahájí zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová.
03.10.2018 15:27  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Po Heleně Vondráčkové, Evě Urbanové a Andree Kalivodové zazní státní hymna od další známé ženy českého showbyznysu. Veřejnost zná Yvettu Blanarovičovou především jako herečku. Studovala však na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv a pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde v roce 1985 absolvovala hudebně-dramatický obor. „Zpívat hymnu na Velké pardubické, to je pro mě čest. Vždy, když slyším naší hymnu, cítím hrdost k národu. A když budu moci tuto píseň zazpívat naživo, věřím, že to bude pro mne bude zážitek ještě mnohem hezčí," řekla Yvetta Blanarovičová. 
 
Dostihový svátek se koná v neděli 14. října 2018. Slavnostní zahájení, při kterém zazní česká státní hymna a při kterém také patron závodiště a kněz Zbigniew Czendlik požehná koním a jezdcům, začíná v 11 hodin. 
 
Vstupenky jsou stále k dispozici v online předprodejích POD TÍMTO ODKAZEM
 
Zdroj: tisková zpráva DS Pardubice
Foto: Ivan Krejza (Jezdci.cz)



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE