reklama 11D

Do prodeje jdou další lístky na Velkou pardubickou

ikonka

Vstupenky na tribuny při 128. Velké pardubické s Českou pojišťovnou mizí, do prodeje ale míří další lístky. Další kapacitu nabízí lože na tribuně A s krásným výhledem na dostihovou dráhu. Další podrobnosti najdete v tiskové zprávě...
17.08.2018 12:56  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Kapacita lože A41 na zmiňované tribuně je 180 míst k sezení. Vstupenky jsou včetně cateringu a stojí 3 500 korun. V prodeji jsou ve všech předprodejních sítích, tedy v sítích Ticketportal a Sazka a přes webové stránky www.zavodistepardubice.cz odkaz Vstupenky. „Jsem rád, že nám podařilo pro další zájemce uvolnit kapacitu, která nebyla v minulých letech dostupná,“ řekl místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba.
 
Lístky na 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou jsou v prodeji jak na stání, tak na sezení na krytých i nekrytých tribunách. Jejich cena se pohybuje od 300 korun dle typu tribuny. Vstupenky na stání za základní cenu 220 korun je možné zakoupit také na místě v den konání dostihu. S předložením jízdenky Českých drah s cílovou stanicí Pardubice je možné získat slevu 50%. Děti do 140 cm výšky a senioři nad 65 let mají vstup zdarma, ovšem bez nároku na sedadlo.
 
Novinkou letošní sezony je možnost zakoupení dvoudenní vstupenky na stání na celý víkend s Velkou pardubickou, tedy včetně dostihové soboty 13. října. Cena takové „permanentky“ je 260 korun.
 
Zdroj: tisková zpráva DS
 



Štítky: dostihyPardubice
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE