reklama 11B

Pardubice zažijí finále Pony-games cupu 2018

ikonka

Poslední prázdninový víkend, 1. - 2. září, se příznivci disciplíny pony-games sejdou na pardubickém dostihovém závodišti. V rámci Pony-games cupu, jehož tradičním partnerem je ČJF a nově společnost Veolia, bude přichystán bohatý program...
23.08.2018 12:22  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
V sobotu 1. září se pojede poslední kolo Pony-games cupu 2018, které je otevřeno naprosto všem týmům i dvojicím, včetně těch, kteří ještě neměli možnost vyzkoušet si tuto u nás mladou disciplínu. Čekají na ně totiž nejen turnaje U12, U14 a U18, ale také např. PG-přípravka do 10 let, která děti formou hry učí ovládat poníka a podporuje budování zdravé soutěživosti.
 
Další možností pro začínající malé jezdce je PG ze země, kdy jezdec vede poníka po dané dráze a prochází rozličnými úkoly. Zde jsou naplánovány dvě věkové kategorie: U8 a U12. A nakonec se budou moci zapojit i děti, které nejezdí, protože je přichystána i soutěž PG bez pony neboli "pony-games nanečisto". 
 
Osm nejlepších dvojic a týmů v jednotlivých kategoriích PGC 2018 postupuje do nedělního finále na základě bodů, které mohly sbírat během všech pěti cupových kol (Našiměřice, Trojanovice, Martinice, Mělník a Pardubice). 
 
Je tedy jisté, že se bude jednat o krásnou podívanou, kterou bude umocňovat i přítomnost renomovaného mezinárodního rozhodčího – pana Pierre-Luc Portrona z Francie, jenž v letošním roce rozhodoval mj. ME a tento týden je hlavním rozhodčím MS, které se koná tento týden v belgickém městě Ghlin.
 
Uzávěrka přihlášek je již v sobotu 25. srpna.
 
 
Podrobné informace naleznete na www.pony-games.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE