reklama 11B

Pardubická všestrannost pro Příhodu a Příhodovou

ikonka

V Pardubicích se týden po mistrovství České republiky uskutečnily ve dnech 28. – 29. července další závody ve všestrannosti, tentokrát do obtížnosti CNC1*. V této soutěži zvítězila Veronika Příhodová, další tři soutěže pak ovládl Miloslav Příhoda…
30.07.2018 09:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V nejtěžší soutěži CNC1* se na start postavilo celkem devět dvojic. Pro vítězství si díky bezchybnému krosu dojela Veronika Příhodová v sedle Qatro Suzi. Na kontě měla 36,94 trestných bodů, a to včetně jedné chyby na parkuru.

Další tři soutěže pak ovládl Miloslav Příhoda. V soutěži na stupni obtížnosti L se s Magicem 3 ujel vedení již po drezuře a nikoho před sebe již nepustil. Dokončil totiž terénní jízdu i skokovou zkoušku bez trestných bodů.

V rámci soutěže ZL sedlal svoji novou akvizici Kooka de Peňaflor, s nímž si zajistil vítězství s celkovým ziskem 32,63 trestných bodů. V této soutěži bylo možné vidět poměrně mnoho chyb na parkuru, což však nebyl případ Miloslava Příhody s tímto koněm. Velice dobře si poradila dvojice i s připraveným krosem.

Třetí výhru si pak Miloslav Příhoda připsal v soutěži Z. S Atlantinem opět nikde nezaváhal a od počátku se ujal vedení, které s přehledem udržel. Inkasoval pouze 25 trestných bodů, a to z drezurní zkošuky.

V rámci těchto závodů se konalo také oblastní mistrovství východočeské oblasti. Mezi seniory na CNC1* se tak radovala nejen z první příčky v otevřené soutěži, ale také mezi Východočechy Veronika Příhodová. Mezi mladými jezdci si pro zlato v oblastní soutěži v soutěži L dojela Šárka Votavová.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 

Foto: Marcel Runštuk




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE