reklama 11D

Premiéra dostihu Kapky naděje v Pardubicích

ikonka

Poprvé v historii se v Pardubicích poběží benefiční dostih Kapky naděje. Stane se tak v rámci zářijového kvalifikačního mítinku. Dostih je vyvrcholením celoroční spolupráce Dostihového spolku a.s. a Nadačního fondu Kapky naděje…
05.09.2018 15:36  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Nadační fond Kapka naděje, jehož zakladatelka a prezidentka Vendula Pizingerová je patronkou letošní sezony v Pardubicích, je v tomto roce charitativním partnerem pardubického Dostihového spolku a.s. Spolupráce vyvrcholí v sobotu 8. září benefičním dostihem Kapky naděje a předáním šeků od partnerů dostihu. Návštěvníci budou moci během odpoledne přispět na Kapku naděje a podpořit onkologicky nemocné děti zakoupením drobných dárků a perníčků s logem Kapky naděje. „To hlavní, co mohou lidé udělat, je ale vstoupit do registru dárců kostní dřeně. Člověk, který to udělá, musí být samozřejmě zdravý, ale musí mít také chuť pomoci. Myslím, že je to jedinečná věc zachránit lidský život nejen u nás v České republice, ale také třeba na druhém konci světa,“ řekla Vendula Pizingerová.

Nadační fond Kapka naděje od roku 2000 pomáhá zachraňovat dětské pacienty s poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními a ty, jejichž léčba vyžaduje transplantaci kostní dřeně. Zlepšuje vybavenost českých nemocnic, přispívá ke zlepšení psychické pohody léčených dětí i jejich rodičů, významně podporuje vědecké projekty. Kapka naděje pomáhá ve více než 40 nemocnicích.

Benefiční dostih Kapky naděje, cross country II. kategorie na 3300 metrů, startuje v 15:55 hodin.

Další informace o Nadačním fondu Kapky naděje na www.kapkanadeje.cz.

Zdroj: tisková zpráva - Dostihový spolek a.s.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE