reklama 11C

Grand Prix v Bordeaux získala Leprevost

Penelope Leprevost završila francouzský hattrick, co se týče vítězství v nejvyšší soutěži jednotlivých závodních dnů při Světovém poháru v Bordeaux. Sama si dojela pro druhé prvenství, tentokrát se radovala v neděli 7. února z výhry v Grand Prix…
07.02.2016 17:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Právě Penelope Lerevost se stala domácí vítězkou během nejvyšší soutěže pátečního programu, a to s koněm Nice Stephanie. A stejná dvojice se zasloužila o francouzský úspěch i při nedělní Grand Prix. Parkur 160 centimetrů se jelrozeskakováním, do něhož se probojovalo sedm jezdců. Penelope Leprevost nastupovala do rozhodující jízdy jako předposlední, do doby vedla britská jezdkyně Laura Ranwick.

Francouzská jezdkyně Penelope Leprevost však vedla Nice Stephanie nejen bezchybně, ale i rychle. V cíli měly náskok 0,65 vteřiny a dostaly se na první příčku. Na startu čekal již jen Marcus Ehning a Pret a Tout. Přestože dvojice jela od prvních metrů rychle, v posledním obratu ztratili cenné vteřiny. Nakonec dokončili nejenpomalejším čase, ale ještěchybou na posledním skoku. To zařadilo německou dvojici na pátou příčku. Před ním se umístili nechybujícítřetí Jerome Guerykoněm Grand cru van de rozenberg a čtvrtý Harrie Smolders sedlající koně Emerald.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE