reklama 11A

SP v Bordeaux začala úspěšně domácí Leprevost

V rámci posledního kola skokového Světového poháru se závodí od pátku 5. února ve francouzském Bordeaux. První závodní den byla skokových vrcholem soutěž 150 centimetrů vysoká, kde jezdci bojovali na čas. Nejúspěšnější zde byla Penelope Leprevost…
05.02.2016 22:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Celkem 14 dvojic si poradilo se všemi nástrahami parkuru bez zaváhání a dokončilyčistým kontem. Nejlepší čas předvedlaradosti domácích francouzská jezdkyně Penelope Leprevost, která sedlala Nice Stephanie. Jejich výsledek byl suverénní, neboť na druhé místo měla tato francouzská dvojice náskok větší jak jedna vteřina. Stejně tak druhou pozici obsadil domácí jezdec, a to Kevin Staut se svěřencem Elky van het Indihof Hdc. Elitní francouzské trio pak uzavřel třetím místem Roger Yves Bost a Pegase de Murier. Až poté se podařilo prosadit německým jezdcům.

úvodní soutěži při CSI5*-W nastoupilo 41 startujících. Podobně početné bude startovní pole i během sobotního kola Světového poháru, které by mělo začít ve 20:30. Nahlášeno je 40 dvojic, které se poperou o vítězství a body v posledním kole letošního ročníku. Parkur bude 160 centimetrů vysoký a pojede se s rozeskakováním.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE