reklama 11D

Páteční Bordeaux zažilo také Indoor Derby

V rámci závodního programu při Světovém poháru ve spřežení a skocích se v podvečerních hodinách pátek 5. února uskutečnila i soutěž všestrannosti, konkrétně Devoucoux Indoor Derby. Na startu se sešlo přes dvacet startujících, převahu měli Francouzi…
06.02.2016 00:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Karim Florent Laghouag a Punch de l´Esques, zástupci Francie, dokončili jako jedni ze čtveřice startujících bezchybně. Jejich dosažený čas byl jediný pod hranicí 130 vteřin a zaslouženě tak zvítězili. Obdobně jako ve skokové soutěži, i v této halové všestrannosti, se dařilo Francouzům. Ti opět obsadili první tři příčky. Na dalších dvou se za vítězem seřadili Nicolas Touzaintkoněm Lesbos a Cédric Lyard s Jolly Hope de Treille.

Čtvrtým bezchybným jezdec, který si díky tomu vysloužil čtvrté místo, byl španělský reprezentant Albert Hermoso Farraskoněm Fou de Tout. Páté místo připadlo opět francouzské dvojici, a to Caroline Chadelatkoněm Kadessia, která inkasovala pouze trestné body za překročený čas.

Na startu se představili především francouzští zástupci, ze zahraničního složení však nechyběl ani Ruy Fonseca, startujícíklisnou Korsica, která dříve závodila na území České republiky.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE