reklama 11B

Grand Prix na CSIO5* ve Falsterbo vyhrál Bengtsson

Švédský jezdec Rolf-Göran Bengtsson si dojel v neděli 10. července v sedle Clarima ASK pro vítězství v Grand Prix Falsterbo. Velmi dobře se ve Velké ceně v rámci pětihvězdového CSIO prezentoval také Kamil Papoušek s koněm Centisimo.
10.07.2016 19:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Grand Prix ve Falsterbo vyhrál Bengtsson s Clarimem ASK. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Do dvoukolové soutěže Grand Prix s překážkami do 160 cm nastoupilo v neděli 10. července čtyřiačtyřicet dvojic. Druhé kolo bylo otevřeno pouze pro bezchybné dvojice z prvního kola, kterých bylo dvanáct
 
Pět jich pak dokázalo překonat také kurz druhého kola bez zaváhání. Nejrychleji, a tím i vítězněsi s ním poradil Švéd Rolf-Göran Bengtsson v sedle Clarima ASK. Druhé místo vybojoval Eduardo Menezes (BRA) s Quintolem a třetí dojel Ir Darragh Kenny na Go Easy de Muze.
 
Velmi dobře se v Grand Prix prezentoval Kamil Papoušek, který s Centisimem dojel v prvním kole s jednou chybou a umístil se na 19. příčce. Dalším z českých jezdců, který absolvoval Grand Prix, byl Ondřej Zvára s Cento Lanem, jehož výsledkem bylo 9 trestných bodů. Aleš Opatrný na Dimaro vd Looise Heide vzdal.
 
Výsledky z Falsterbo si můžete prohlédnout ZDE



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE