reklama 11B

Zvára šestý na CSIO Falsterbo 2016

Skvělý výkon podal český reprezentant Ondřej Zvára v rámci CSIO5*-W ve Falsterbu, kde závodí čeští jezdci po boku světové elity. V soutěži 150 centimetrů vysoké dokončil ve čtvrtek 7. července bezchybně a skončil na výborném šestém místě…
07.07.2016 18:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Ondřej Zvára sedlalsoutěži 150 centimetrů vysoké Carmen Arcus, s níž dokázal dokončit parkur nejen bezchybně, ale také ve skvělém čase. Ten českou dvojici nakonec zařadil do elitní desítky na pěkné šesté místo. Na vítěze Paula Estermannakoněm Lord Pepsi přitom ztratili zhruba dvě vteřiny.

Ondřej Zvára nebyl jediným Čechem na startu, který dokončilčistým kontem. Totéž se podařilo i Kamilu PapouškoviCentisimem. Pomalejší čas jim nakonec přisoudil šestnáctou pozici ve výsledkové listině. Bez chyb se do cíle dostalo celkem 28 dvojic.

Mezi jednou chybujícími byl i další Čech na startu, Aleš Opatrný a Dimaro vd Looise Heide, jejichž čas patřil též k těm lepším. Nebýt jedné chyby, elitní desítka by jim neunikla. Takto z toho bylo 35. místo. Na startu nechyběla ani Zuzana Zelinková a Caleri II, kteří inkasovali 8 trestných bodů. O jedno shození více měla Emma Augier de Moussac v sedle klisny Kanonja.

 

Připomínáme, že v pátek odstartuje pro Čechy další důležitý závod v podobě Poháru národů. Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE