reklama 11B

Český tým v Poháru národů Falsterbo 2016 osmý!

Český tým startoval v pátečním Poháru národů při CSIO5*-W ve švédském Falsterbu. Reprezentovali nás se svými koňmi Zuzana Zelinková, Emma Augier de Moussac, Ondřej Zvára a Aleš Opatrný. V průběhu soutěže jsme publikovali on-line reportáž...
08.07.2016 17:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Českou republiku reprezentují dvojice: Zuzana ZelinkováCaleri II, Emma Augier de MoussacCharly Brown, Ondřej ZváraCento Lano a Aleš OpatrnýDimaro vd Looise Heide
 

VÝSLEDKY ON-LINE

 
 
17.48 hod.: Vítězství vybojoval švýcarský tým, který jako jediný prošel celou soutěží bez jediného trestného bodu. Druzí jsou domácí Švédové.
 
17.35 hod.: Aleš Opatrný a Dimaro vd Looise Heide dokončili s 12 trestnými body, což znamená, že se jejich výsledek z druhého kola škrtá. Český tým tak končí celkem s 30 trestnými body poslední
 
17.15 hod.: Další senzační výkon podal Ondřej Zvára s Cento Lanem! Druhé kolo dokončil čistě! K lepšímu umístění to již bohužel nestačí, ale i tak jistě udělal všem českým fanouškům ohromnou radost!
 
17.00 hod.: Emma Augier de Moussac a Charly Brown překonali druhé kolo s 9 trestnými body. Zatím Česká republika 21 trestných bodů a je na posledním osmém místě.
 
16.40 hod.: Zuzana Zelinková s Calerim II bohužel nezopakovala bezchybný výkon z prvního kola a v tom druhém si připsala 8 trestných bodů.
 
15.48 hod.: Brazilci, Švýcaři a Švédové si udrželi po 1. kole nuly na bodových kontech. Čtvrtí jsou průběžně Němci a Nizozemci se 4 trestnými body. Šestá je Velká Británie, která 8 trestných bodů a sedmí jsou Češi a Irové s 13 body. 
 
15.38 hod.: Český tým po 1. kole 13 trestných bodů. Finišman Aleš Opatrný s koněm Dimaro vd Looise Heide chyboval dvakrát a připsal tak k pěti trestným bodům Ondřeje Zváry s Cento Lanem dalších osm.
 
15.30 hod.: Čisté konto si po třech jezdcích drží Brazilci, Švýcaři a Švédové. Němci mají zatím připsané 4 trestné body, stejně jako Nizozemci. Za nimi jsou Češi s pěti body.
 
15.20 hod.: Krásnou jízdu předvedli Ondřej Zvára a Cento Lano. Bohužel chyba přišla na předposlední překážce (kolmý skok) a ke 4 trestným bodům přidal ještě jeden za překročení časového limitu. Česká republika tak průběžně po vyškrtnutí výsledku Emmy Augier de Moussac s Charly Brownem 5 trestných bodů.
 
15.00 hod.: Po úžasném začátku v podání Zuzany Zelinkové přišlo v českém týmu zchlazení. Emma Augier de Moussac s Charly Brownem dokončili s 27 trestnými body. – Naše druhá dvojice šla velmi rychle do trojkombinace a na Céčku Charly Brown zastavil. Poté následovaly ještě dvě chyby.
 
14.40 hod.: Naprosto senzačně zahájila Zuzana Zelinková, která v sedle Caleriho II dokončila bez trestných bodů!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE