reklama 11A

Výborní Češi v sobotní stopadesátce ve Falsterbu

Čeští parkuroví jezdci závodí při CSIO5* Falsterbo. V sobotu 9. července začal program soutěží s překážkami do 150 cm, a dva naši reprezentanti, Emma de Moussac a Kamil Papoušek, si s ním poradili bez zaváhání…
09.07.2016 12:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Emma de Moussac a Charly Brown. Foto: Kateřina Návojová

Ve švédském Falsterbu se ve dnech 7. – 10. července koná jedno z kol Furusiyya Nations Cup. Samotný Pohár národů byl na programu v pátek – o jeho průběhu čtěte ZDE. Češi se pustili do závodění znovu hned od sobotního rána a v případě Emmy de Moussac a Kamila Papouška velmi úspěšně.
 
Úvodní soutěž třetího dne mítinku byla klasická stopadesátka na čas. Hned první dvojice v českých barvách, Kamil Papoušek a Flying, překonala parkur čistě a dosáhla času 61,73 sekund, což nakonec stačilo na 17. místo. Ještě lépe si vedla Emma de Moussac, která s Charly Brownem překonala překážky také čistě a v čase, který jí vynesl 13. příčku.
 
Soutěž vyhrál Ir Shane Breen v sedle Market Irminka, který projel cílem v čase 51,65. Sobotní program pokračuje odpoledním skokem mohutnosti, do kterého čeští jezdci nenastoupí. Od 15.30 se jede soutěž derby, kam jsou přihlášeni Aleš Opatrný s Acovarem a Ondřej Zvára s Quimerem.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE