reklama 11D

Francouzská riviéra zažije další Global Champions

ikonka

Už pošesté se letos bude závodit o body do seriálu v rámci prestižní túry Global Champions. Mítink CSI5* zažije ve dnech 31. května až 2. června Francouzská riviéra. Jde o premiérové GC v oblasti Ramatuelle- Saint Tropez.
30.05.2018 09:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Premiéru série Global Champions na pobřeží Středozemního moře si nenechá ujít světová jednička a vítěz GCT 2017 Harrie Smolders (NED), který zkusí navázat na svůj triumf v pátém kole v Hamburku.
 
Čelit bude muset silné konkurenci, dorazí Francouzi Kevin Staut a Simon Delestre, Daniel Deusser z Německa či Švéd Henrik von Eckermann. 
 
Seriál GCT 2018 vede od první Grand Prix britský jezdec Scott Brash. Na nejbližší soupeřku Edwinu Tops-Alexander (AUS) má náskok 12 bodů. Dalšími žhavými želízky v ohni jsou Ben Maher (GBR) a Pieter Devos (BEL), kteří jsou také v nejvyšších patrech žebříčku.
 
Připojení tohoto krásného místa do seznamu Global Champions bylo avizováno v roce 2017. Global Champions se spojilo s Longines Athina Onassis Horse Show, což je lákadlo pro špičkové dvojice již řadu let. Letos se představí 100 jezdců a 200 koní reprezentující 20 zemí.
 
Z další elitních účastníků zavítá na jih Francie John Whitaker (GBR), Bertram Allen (IRL), Ludger Beerbaum (GER), Lorenzo de Luca (ITA), Alberto Zorzi (ITA), Laura Kraut (USA), Rodgrio Pessoa (BRA), Cian O’Connor (IRL), Roger-Yves Bost (FRA), Michael Whitaker (GBR), Pedro Veniss (BRA), Maikel van der Vleuten (NED), Christian Ahlmann (GER), Jessica Springsteen (USA), Athina Onassis (GRE), Sergio Alvarez Moya (ESP) a Jerome Guery (BEL).
 
Zdroj: web GC
 
Foto: GCT



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }