reklama 11C

Finále NP ČJF i Pony liga ve Zduchovicích

Ve dnech 29. září – 1. října se ve Zduchovicích v rámci skokových závodů uskutečnilo letošní deváté kolo Pony ligy a Pony Extraligy a dále mladí nadějní jezdci bojovali na koních i pony ve finále Národního poháru České jezdecké federace…
01.10.2017 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Finále Národního poháru ČJF se jelo v několika kategoriích a jednalo se o dvoukolovou soutěž. Mezi nejmenšími v pony kategorii Novice nakonec zvítězili Sofie Fraňková a Sirius před Annou Kykalovou s Twicky a Klárou Hlaváčkovou s Fleur Ellie. V rámci kategorie pony Advance se na pony S+A nejvíce dařilo Kláře Hlaváčkové se Samem, zatímco na pony B nenašel přemožitele Daniel Hakr a Starlight.

V nenáročnější pony kategorii Master udržel vedení z prvního kola Štěpán Filip s Bamem a zaslouženě si dojel pro vítězství. Druhý skončil Daniel Pospěch (Artist-L Nova Equi) před Danielem Hakrem s Quintenem.

Jezdci zároveň soutěžili i na velkých koních, a to v kategorii Novice, Advance a Master. V rámci nedělního druhé ho kola se v kategorii Novice radoval z dílčí výhry Štěpán Filip s Butterfly-B, zatímco v kategorii Advance na parkuru L** v neděli zvítězila Natálie Kráslová a Brooklyn 1. V kategorii Master na parkuru S** pak stejně jako v sobotu zvítězil Daniel Pospěch a Global Loveaffair.

V rámci pony soutěží se dále odjelo i deváté kolo Pony ligy a Pony Extraligy. V náročnější Pony Extralize má na kontě zatím nejvíce bodů Viktor Skutecký a Don Piro před Žanetou Hudečkovou s Michele 1 a Julií Páskovou s Naravinem. I v Pony lize pak patří první místo Viktoru Skuteckému, tentokrát s poníkem Marschall. V elitní trojici je dále Adéla Tichá s Cardou a Klára Hlaváčková s Fleur Eli.

Kompletní zdechovické výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE