reklama 11A

Sobotní OM a finále Channel Star ve Zduchovicích

Během sobotního závodního dne 16. září pokračovalo ve Zduchovicích finálové kolo Channel Star pro jezdce na pony, děti a juniory. Zároveň se uskutečnila také první kola mistrovské soutěže pro pražskou oblast, a to včetně seniorské kategorie…
17.09.2017 08:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

O závěr druhého závodního dne se postaral parkur stupně S**, který se jela na čas. V otevřené soutěži si pro vítězství dojel Martin Vašák s koněm Zorm 1. I druhé místo získala mariánovická dvojice, a to Sofie Najmanová a Billy Baron Z. Třetí nejlepší výkon podal Josef Pařenica a Evergreen P. Tato dvojice zároveň bojuje i v rámci oblastního mistrovství Prahy. Na kontě tak mají po prvním kole nulu, stejně jako Miloslav Vítek či Tomáš Hůlka.

V rámci dopoledních soutěží se stejně jako v pátek, i tentokrát představili jezdci na pony. V nejvyšší soutěži na stupni SP získal první příčku Viktor Skutecký a Don Piro. O zhruba vteřinu pomalejší jízda stačila na druhou pozici Karolíně Prušákové se Sargem. Elitní trio pak doplnila Eliška Hasnédlová a Lucky 31.

Závody vyvrcholí nedělním dnem, kdy se zároveň konají druhá kola oblastního mistrovství. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }