reklama 11A

Finále Národního poháru ČJF po prvním kole

Ve Zduchovicích se v rámci skokových závodů pro koně a pony konají také uzavřené soutěže pro jezdce na pony a děti a juniory na velkých koních v rámci finále Národního poháru České jezdecké federace. V sobotu 30. září na jezdce čekala první kola…
30.09.2017 18:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejmenší děti v rámci kategorie Pony Novice se v sobotu představily na parkuru stupně ZP. Do čela se po bezchybném základním kole i rozeskakování dostala Kristýna Veverková s poníkem Sankao Alegres. Jezdci na pony v kategorii Advance dále soutěžili ve dvou kategoriích. V té první pro pony kategorie S a A se v soutěži LP nejlépe představila Klára Hlaváčková a Sam 19. Jednalo se o soutěž na čas a tato jezdkyně měla v cíli téměř desetivteřinový náskok na své soupeře.

V téže kategorii jezdců, avšak na pony B, se nejvíce dařilo Štěpánu Filipovi s poníkem Garp 2. I v tomto případě se jednalo o soutěž na čas, kterou vedoucí dvojice dokončila o pouhé dvě desetiny rychleji než průběžně druhý Daniel Hakr a A Starlight C. V nejnáročnější pony kategorii Pony Master se opět radoval Štěpán Filip, který tentokrát předvedl nejlepší výkon s poníkem Bam 2. Pro jezdce byl připraven parkur SP.

Děti a junioři na velkých koních se při prvním kole představili ve dvou kategoriích. V rámci Novice se dařilo Anetě Janovské s Marfim Agramm, když dokončila bezchybně parkuru na stupni Z, a to v základním kole i rozeskakování. V kategorii Advance na parkuru L* jako jediný dokončil bezchybně Daniel Pospěch a s La Hellen se ujal vedení.

Startovní a výsledkové listiny nejen těchto uzavřených soutěží naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se můžete podívat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE