reklama 11B

Pony Channel Star 2017 zná své vítěze

V neděli dopoledne 17. září vyvrcholilo ve Zduchovicích třetím kolem finále letošního ročníku Channel Star pro pony jezdce, kteří závodili ve třech kategoriích. Z první příčky se nakonec radovali Anna Abtová, Viktor Skutecký a Klára Hlaváčková…
17.09.2017 13:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během nedělního dopoledne se uskutečnily celkem tři pony soutěže, a to až do stupně STP. Ty se vedle otevřených jely zároveň jako třetí kola v rámci finále Channel Star pro pony 2017. V kategorii pro nejmenší jezdce, Little Pony, se nakonec radovala z vítězství Anna Abtová. V kategorii Pony Younger se celou sezonu dařilo Viktorovi Skuteckému a zaslouženě si došel i pro celkové vítězství. Druhé místo obsadila Karolína Prušáková a elitní trio pak uzavřel Daniel Hakr.

Nejstarší jezdci na pony závodili v kategorii Pony Older. V této nejnáročnější kategorii, kde jezdci bojovali na parkurech až do stupně STP, si nakonec pro celkové vítězství dojela Klára Hlaváčková. Jezdkyně by sice patřila věkem do nižší věkové kategorie, na žádost jezdkyně však bodovala v této. Druhý dokončil díky dobrému finále Petr-Jan Matuška a třetí pozici získala Nina Hartzová.

Odpoledne vyvrcholí ve Zduchovicích kategorie Children a Junior a dále proběhnou mistrovské soutěže v kategoriích děti, junioři, družstva, ženy a senioři.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže, stránky pořadatele jdou TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE