reklama 11B

Nedělní druhá kola OM Prahy ve Zduchovicích

Ve Zduchovicích se v neděli 17. září vedle finále Channel Star 2017 rozdávaly také medaile, a to v rámci oblastního mistrovství Prahy. Vyjma pony vrcholily všechny mistrovské kategorie právě v neděli a mezi seniory se radoval Josef Pařenica…
18.09.2017 08:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Neděle byla dlouhým dnem, kdy vrcholilo finále Channel Star a také oblastní mistrovství. Senioři nakonec měli připravenou pouze soutěž S** namísto ST. O titul se v této kategorii rozeskakoval Josef Pařenica a Miloslav Vítek a právě první zmíněný jezdec byl úspěšnější. Bronz pak získala Klára Damborská.

Mezi ženami si díky bezchybnému výkonu v obou kolech i rozeskakování zajistila první příčku Romana Vochozková a Vivien 5. V juniorské kategorii se pak radovala Natálie Soukupová, která si tak ke stříbru z celorepublikového šampionátu přidala nyní zlato. Dětskou kategorii pak nakonec ovládla Lucie Melmerová.

Mistrovství pražské oblasti se konalo také v kategorii družstev. Po napínavém závěru se nakonec na první místo vyhoupl tým ve složení Kateřina Veselovská, Petr Veselovský, Zuzana Tyšerová a Tomáš Hůlka. Ve všech kategoriích získali úspěšní jezdci zajímavé finanční výhry od pražské oblasti. 

O dopoledním vyhodnocení celoročního žebříčku Channel Star jsme vás již informovali v samostatném článku. Odpoledne se pak vyhodnotila i kategorie dětí a juniorů.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }