reklama 11D

Druhé MČR ve Working Equitation ve fotogalerii

ikonka

Ve dnech 15. až 16. září se otevřely brány výstaviště v Českých Budějovicích, kde proběhlo druhé mistrovství republiky ve Working equitation pod hlavičkou Czech Society for Working Equitation. Souhrnné informace a fotogalerii najdete v článku.
20.09.2018 13:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Sobotní den patřil zahajovacímu nástupu všech workingových jezdců a jejich představení. Soutěžní program pak pokračoval drezurním testem.  Nedělní soutěže odstartovaly testy ovladatelnosti a test rychlosti. Rozhodování se ujala naše národní rozhodčí Jana Bílková. Jako druhý rozhodčí byl nominován z Portugalska pozvaný Mário Pimentel. Jako pomocný rozhodčí pak asistoval João Ralão Duarte, který v dopoledních hodinách rozhodoval svod a výstavu koní na 1. Lusitano festivalu, konaném souběžně s touto akcí.
 
V kategorii třídy Z Budweis Open nenašla přemožitele Nikola Márová se svým koněm Zippo Firelight. Uspěli jak v drezurním testu, tak testu ovladatelnosti a právem si dojeli pro první příčku v celkovém hodnocení. Druhou příčku obsadila Vondroušová Barbora na koni Silver Cool Duck a jako třetí se v celkovém hodnocení umístila Kolářová Martina s koněm Holly Golly Boogie.
 
Další soutěžní kategorií byla třída Z, ze které vzešla juniorská mistryně Olga Maria Folkmannová  na plemenném lusitánském hřebci Quiosque. Druhé místo vybojovala Veronika Srbová na belgické teplokrevné klisně Carrera a třetí místo získala Ivana Štefková s kříženkou Mercy.
 
A v neposlední řadě mistrovská třída S, kde jezdci se svými koňmi bojovali o titul Mistr České republiky ve Working equitation 2018. Obhájit prvenství z roku 2017 se povedlo Stanislavě Kindlové na lusitánském hřebci Fausto, kde o prvenství rozhodl dramatický test rychlosti. Zaslouženě si pro titul vicemistr republiky dojela Jitka Pitrová s koněm Neapolitano. Jako třetí si dojela pro bronzovou medaili Pavlína Kristová s Carbonero XXXVI.
 
Foto: Jaroslav Brabenec a CSWE



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE