reklama 11C

MČR ve Working Equitation proběhne v Budějovicích

ikonka

Vyvrcholením každé jezdecké disciplíny je mistrovství České republiky. Working Equitation není výjimkou. Czech Society for Working Equitation zve na již druhé MČR v této disciplíně a zároveň také na první Lusitáno Festival. Více se dočtete v článku.
14.08.2018 13:37  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Obě akce budou probíhat v termínu od 14. do 16. září na výstavišti v Českých Budějovicích.
 
Na co se můžete těšit: Na již druhé mistrovství republiky pod hlavičkou Czech Society for Working Equitation (CSWE). Dá se při něm shlédnout to nejlepší z této krásné a zatím v České republice mladé sportovní disciplíny.
 
Uvidíte drezurní test, test ovladatelnosti a rychlosti. Po skončení soutěží v sobotu večer proběhne přednáška o WE od portugalského rozhodčího Mario Pimentela. V druhé části programu zvané Lusitano festival se Vám pak představí koně krásného portugalského plemene Lusitano. Zde také proběhne svod a zápis klisen a hřebců do PK APSL. Pokračovat pak bude výstava Lusitánů všech věkových kategorií a ukázky využití pod sedlem.
 
Koně přijede posuzovat portugalský rozhodčí João Ralão Duarte a již v pátek večer proběhne z jeho úst přednáška o APSL. V průběhu závodů bude probíhat doprovodný program venku na otevřené ploše, hudební produkce a taneční vystoupení. Mezi jednotlivými soutěžemi proběhne ukázka jezdeckého umění. 
 

Sledujte stránky Czech Society for Working Equitation 

 
Foto: Czech Society for Working Equitation



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE