reklama 11B

Královice hostily MČR ve Working Equitation WEČR

ikonka

Královický dvůr se stal ve dnech 31. srpna až 1. září dějištěm MČR ve Working Equitation pod záštitou spolku Working Equitation Česká republika. Vypsány byly 3 věkové kategorie, z kterých vzešli držitelé medailí. VLOŽENA FOTOGALERIE!!!
04.09.2018 11:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

FOTOGALERIE: Kateřina Vojáčková
 
V třídě S soutěžili senioři a zlato vybojoval díky vyrovnaným výkonům jediný muž ve startovní listině Břetislav Růžička, který sedlal Legolase. Druhé místo obsadila Tereza Slabá s koněm Dollom Valmont a bronz brala dvojice Šárka Kopecká a Gin Tonic.
 
Mezi juniory nenašla přemožitele Barbora Pleskačová s kladrubským koněm Sacamoso Margeta XIII-20. Vicemistryní se stala Jindra Kučerová na Lidce a třetí místo získala Tereza Pekárková v sedle Orfea.
 
Dětskou soutěž vyhrála Kristýna Maternová v sedle Gin Tonica, stříbro vybojovala Johana Zelená na Rigolovi a třetí dojeli Alice Weinfurtová a Gabriel. 
 
Hodnocení týmů dětí ovládl tandem jménem Seven Eyes ve složení Jindra Kučerová a Kristýna Maternová. Mezi seniory zvítězil tým Gre PaChest, za který jely Tereza Slabá, Veronika Slavíčková a Alice Jiříčková. 
 
Výsledky najdete v záznamu závodů v odkazu níže!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE