reklama 11B

V Tasově proběhl druhý ročník Working Equitation

ikonka

V neděli 19. srpna proběhl druhý ročník závodů Working Equitation Chov koní Tasov, a to pod hlavičkou Czech Society for Working Equitation. Účastníci měli možnost se o den dříve zapojit také do semináře a projít si s koňmi překážky.
22.08.2018 16:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Více se můžete dočíst v článku Veroniky Terezie Srbové:
 
Za námi je již druhý ročník závodů Working Equitation Chov koní Tasov, který proběhl v neděli 19. srpna pod hlavičkou CSWE. 
 
Ještě před zahájením oficiálních závodů měli přihlášení jezdci možnost se účastnit sobotního WE semináře. S rozhodčími si mohli projít překážky i s koníky a dozvědět se cenné rady, které všichni mohli zúročit již následující den. 
 
Nedělní den patřil třem soutěžním disciplínám a to soutěž č. 1 - třídy OC Z, soutěž č. 2 - třídy Z a soutěž č. 3 - třídy S. 
 
Všichni jezdci soutěžili v drezurním testu a testu ovladatelnosti, ve vyšší třídě S i v testu rychlostním. Soutěže byli otevřené pro splnění kvalifikace na MČR, které se bude konat 15. - 16. září v Českých Budějovicích se společnou akcí Lusitáno festival.  Díky otevřené první soutěži OC Z, která nebyla soutěží kvalifikační, ani soutěží závislé na členství si zde nový zájemci o disciplínu mohli vyzkoušet soutěž WE.
 
Ostatní dvě třídy Z a S jezdci dokončili se ctí a vyjeli si tak potřebné kvalifikace.
 
Foto: Kateřina Vojáčková



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE