reklama 11A

Úspěšný výjezd na Working Equitation do Německa

ikonka

Dvě členky Czech Society for Working Equitation Stanislava Kindlová a Pavlína Kristová se účastnily ve dnech 13. – 15. července závodů Wintermühletrophy v německém Neu Anspachu. Na nich soutěžily v kategorii WL. Jak se jim vedlo, se dočtete dále.
17.07.2018 10:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

V drezurní zkoušce Stanislava Kindlová s lusitánským hřebcem Fausto dosáhla krásných 65,5% a tím se mezi silnou německou konkurencí umístila na skvělém 2. místě. Druhá česká účastnice Pavlína Kristová se španělským valachem Carbonero se kvůli chybičce umístila na 9. pozici. 
 
V následujícím testu ovladatelnosti pak Stanislava Kindlová s Faustem dosáhla s 60,0% na výborné 3. místě! Pavlína s Carbonerem byli v těžkém trailu bohužel diskvalifikování. 
 
Po sečtení všech zajetých testů Stanislavy Kindlové s PSL hřebcem Faustem z toho bylo celkové 4. místo, což je vynikající úspěch. Pavlína Kristová s PRE valachem Carbonero vybojovala pěkné 11. místo! 
 
Working Equitation je mladá disciplína a tento výjezd do zahraničí je příslibem úspěšné reprezentace České republiky a CSWE na dalších závodech nejen doma, ale i v zahraničí.
 

Web Czech Society for Working Equitation navštivte ZDE 

 
Text a foto: Veronika Srbová / CSWE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE