reklama 11C

GCL oznámila složení týmů pro první finálové kolo

ikonka

První kolo finále týmové soutěže Global Champions League, které se koná v katarském Dauhá je na programu již ve čtvrtek 9. listopadu. Družstva oznámila své složení, na medailových pozicích se dá očekávat napínavá podívaná…
09.11.2017 11:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Z nejvyšší pozice nastupují do rozhodující soutěže GCL 2017 jezdci Hamburg Diamonds. Jejich náskok je pouhých 17 bodů na druhé Valkenswaard United, kteří byli loňskými šampiony, a dá se očekávat, že svým soupeřům nedají nic zadarmo.
 
Hamburg Diamonds mají startovní pozici číslo 18, jdou tedy poslední. Zastupovat je bude hvězda letošní série Harrie Smolders (NED) a olympijský medailista Eric Lamaze (CAN). 
 
Než vstoupí do kolbiště, mohou sledovat, jak si s kurzem Uliana Vezzaniho poradí ostatních sedmnáct týmů. Jejich největší rivalové Bertram Allen (IRL) s Albertem Zorzim (ITA) jdou v barvách Valkenswaard United jako třináctí. 
 
Třetí místo před finále drží Práti ze St. Tropez, které bude v Dauhá v prvním kole zastupovat dvojice Simon Delestre (FRA) a Jerome Guery (BEL). 
Silnou dvojici vysílá tým Miami Glory, která má v bodování série příčku číslo 4. V první části ta ně odstartují hvězdy svých zemí Scott Brash z Británie a Cian O´Connor z Irska.
 
První kolo finále GCL na překážkách do 155 cm startuje v 15.30 hodin středoevropského času.
 

Startovní listiny a výsledky najdete ZDE

 

Online přenos můžete sledovat v tomto odkazu

 

Zdroj: tisková zpráva GCL




Štítky: GCLskokyDauhá
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }