reklama 11D

Skokové KMK ve Zduchovicích zažije šest soutěží

Všech šest kategorií v rámci parkurového Kritéria mladých koní se naplní ve středu 1. června při čtvrtém kole série ve Zduchovicích. Na startovních listinách nechybí vítězové z předchozího mítinku v Ptýrově. Více informací se dočtete v příspěvku.
31.05.2016 09:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

STARTKY A VÝSLEDKY ZDE

 

Čtvrté zastavení série chovatelských závodů pro mladé koně KMK v parkurovém skákání se odehraje ve středu 1. června ve středočeských Zduchovicích.

Počty přihlášených koní dovolují otevřít všechny pravidly dané kategorie, jezdci tedy nastoupí do šesti soutěží. Nejpočetnější je skupina čtyřletých koní. Klisen je nahlášeno celkem šestnáct včetně vítězky třetího závodu v Ptýrově Tashity (Drosselklang II), kterou sedlá Václav Horký.

Mezi čtyřletými hřebci a valachy, kterých nastoupí jedenáct, je také nejlépe hodnocený kůň předchozího kola Denzel (Drosselklang II), jehož jezdí Jiří Tměj.

V kategorii klisen narozených v roce 2011 se sjede konkurence osmi startujících dvojic. Mimo jiné Jaroslav Jindra a Gina 11 (Drosselklang) či Václav Horký s April Z (Aristo Z).

V soutěži hřebců a valachů se představí mimo jiné písecký Go-On TS (Corlensky G) nebo Crosby DK (Cachas).

Nejstarší kategorie nejméně jmen ve startovních listinách. Mezi šestiletými klisnami může být favoritkou Kigali (Heartbreak ZH), která měla výbornou již loňskou sezonu a letos se zdá, že bude pokračovat.

V soutěži nejstarších hřebců a valachů se druhou výhru v letošní sérii bude jistě snažit v konkurenci osmi startujících získat Jakub Štěrba s hřebcem Warness (Warrant).


Startovní listiny a výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže

 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE