reklama 11D

První KMK ve všestrannosti se jelo v Pardubicích

První letošní závod Kritéria mladých koní ve všestrannosti se konal na dostihovém závodišti v Pardubicích ve dnech 22. – 23. dubna. Ve třech věkových kategoriích se představilo celkem třiadvacet koní. Více se dočtete v článku níže…
24.04.2017 15:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Pardubice hostily od 22. do 23. dubna první závod letošního KMK ve všestrannosti. Koně narození v roce 2013 se museli popasovat z obtížností ZK. V konkurenci jedenácti dvojic se nejlépe dařilo Léthé v sedle s Viktorií Theimerovou. Na jejich kontě bylo na konci soutěže 32,78 kladných bodů. Na druhém místě dojela dvojice Gabriela Slavíková a Expectation Christie a třetí příčku obsadila rovněž Gabriela Slavíková s Candy Crush.
 
V kategorii pětiletých se na start soutěže ZL postavilo šest koní. Nejlépe si vedla dvojice Miroslav Trunda s Trnka-Ruf, která získala 33 bodů. Druhá dojela Adéla Svobodová na Valeo a třetí místo brala Gabriela Slavíková a Cairo 12.
 
Do nejstarší kategorie bylo do úrovně L přihlášeno také šest koní. Nejlepšího výsledku dosáhla Miroslav Trunda s Shutterflyke (33,74 bodu) před druhým Robertem Pokorným s Rheou a třetím Pavlem Březinou na Cona Cia.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů níže. 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE