reklama 11D

KMK ve všestrannosti už tento víkend v Pardubicích

Sotva skončily soutěže Jarní všestrannosti, už začínají závody další. Během následujícího dubnového víkendu 22. – 23. dubna se totiž na pardubickém závodišti uskuteční chovatelské soutěže mladých koní, kteří projdou testem ve všestrannosti...
19.04.2017 18:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Kritéria mladých koní ve všestrannosti jsou chovatelské soutěže čtyř až šestiletých koní ve skokových soutěžích, drezuře a krosu. Účelem těchto soutěží je testování užitkových vlastností mladých plemenných koní. I pro ně je v domově Velké pardubické připravena náročná terénní trať, drezura a parkury se odehrají na obou kolbištích. Soutěže se konají v sobotu a v neděli 22. a 23. dubna 2017 a začínají vždy v devět hodin.

„Účast na těchto závodech není tak veliká jako při Jarní všestrannosti, kdy jsme měli na 240 startujících. Je to dáno jiným typem soutěže. Přesto zvu všechny nadšence pro soutěže všestrannosti, protože si budou moci závody užít ve větším klidu a vidět nádherné plemeníky v akci,“ zve diváky místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba s tím, že vstupné je opět zdarma. 

Zdroj: tisková zpráva Dostihového spolku a.s.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE