reklama 11B

Dostihový den Znovínu Znojmo 2016 ve Velké Chuchli

Další kapitolou letošní sezóny v Conseq Parku Velká Chuchle byl Dostihový den Znovínu Znojmo, a. s., jehož program vedle dvou dostihů dvouletých tvořilo šest sázkařsky zajímavých handicapů. Podrobnosti přináší pravidelný Dostihový infoservis...
18.09.2016 21:10  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz
 
V otevírací Ceně EBF (III. k., 1600 m) pro nezvítězivší dvouleté se při svém prvním tuzemském vystoupení prosadil svěřenec trenéra Michala Liska s žokejem Petrem Foretem Noble Cliffs (DS Pegas, 5,5:1), jenž nastupoval podruhé v kariéře, když se v srpnovém francouzském debutu neumístil. Sázková výhra na velké pořadí, které v tomto dostihu doplnili Mujahid Brave a Lodgia Rock, činila letos dosud nejvyšších 9009 korun za deset vsazených.
 
Následnou Cenu SUSPRO, s. r. o. (hdcp III. k., 1600 m) proměnil v druhé životní a první zdejší vítězství pětiletý valach College Succes (tr. Germič, stáj Stachová-Lufínek A.M.R., 4:1), v jehož sedle první nedělní triumf získal žokej Bauyržan Murzabajev.
 
Třetí pokračování letošního ročníku chuchelského seriálu Fitmin Cup pro dvouleté české odchovance vyhrál valach Trinis (ž. Verner, tr. Petrlík, DAR, 3,3:1), sázkový druhý favorit, jenž debutoval koncem srpna druhou příčkou v předchozím dílu metropolitní série.
 
V Ceně Autodopravy František Vlk (hdcp V. k., 1200 m) si první životní prvenství připsala tříletá klisna Marika (tr. Zobal, DS Malá Morávka, 9:1), s níž žokej Bauyržan Murzabajev dosáhl druhého nedělního vítězství a v kariéře jubilejního třicátého double. 
 
Také jubilejní životní třicáté – avšak vítězství zaznamenal v Ceně Adeli Medical Center (hdcp IV. k., 1200 m) amatér Jindřich Fabris, s nímž jistě triumfoval čtyřletý Monte Christo (tr. Bieliková, FVE- Relay JK Levín, 5:1), ve své kariéře zvítězivší podruhé.
 
Další klisnou, která vyhrála poprvé v životě, byla v Ceně 110 let závodiště ve Velké Chuchli (hdcp IV. k., 1800 m) pětiletá Barika (tr. Olehla, stáj Hudec-Olehla, 13:1), v sedle nečekané vítězky byla jezdkyně Kateřina Hlubučková, jež po jednom sobotním triumfu ve Slušovicích dosáhla letošního jedenáctého prvenství a posunula se do čela dámského rovinového šampionátu NIKON Ladies‘ Cup.
 
Avšak pouze na půlhodinu, protože v Ceně Znovínu Znojmo, a. s. (hdcp II. k., 2235 m) překvapivě získala druhé kariérní vítězství pětiletá svěřenkyně, reprezentantka a odchovankyně Pavla Vrby Čáryrejka (10:1), která navíc do dostihu nastupovala nevyvážená (podle propozice a svého průběžného handicapu by měla nést nižší než minimální možnou hmotnost), s níž si letošní jedenáctý plný zásah zapsala žokejka Martina Havelková a na vyšší počet druhých míst se vrátila do čela NIKON Ladies‘ Cupu.
 
V závěrečné Ceně Vision (hdcp V. k., 2400 m) také dosáhla druhé životní výhry pětiletá Polyante (tr. Fedorowicz, Swiss Fans-Fedorowicz, 5:1), vedená letos popáté vítězným jezdcem Michalem Hroudou.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE