reklama 11D

Dostihový den Pražské Burzy ve Velké Chuchli

Letos již dvanáctý dostihový den se v Praze ve Velké Chuchli uskuteční netradičně už ve čtvrtek 16. července. Jednat se bude o mimořádný letní dostihový den, kdy se představí početná startovní pole v celkem pěti podvečerních dostizích...
14.07.2015 08:15  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Na čtvrteční podvečer je pro příznivce dostihů přichystán mimořádný letní dostihový den, jehož program sestává z pěti dostihů nižších kategorií. Jsou nad očekávání solidně obsazeny, tři z nich mají maximální počet startujících a i ve zbylých dvou příliš volných míst ve startovních boxech nezbylo, a tak je pravděpodobné, že diváci budou svědky dramatických soubojů na dráze a úspěšní sázející si přijdou na vyšší výhry. Pro všechny návštěvníky je jistě příjemnou zprávou, že tentokrát je VSTUP na dostihy ZDARMA! Celkem se tedy uskuteční pět dostihů, v nichž se představí celkem 73 koní a 27 jezdců, první bod programu startuje v 18.30 hodin.
 

Program:

18.30 – Cena společnosti POWER EXCHANGE CENTAL EUROPE (hdcp III. k., 1200 m): ve sprinterském handicapu změří síly trojice tříletých s jedenácti staršími protivníky, všichnisi v kariérách zapsali alespoň jeden triumf.
 
19.00 – Cena společnosti CENTRÁLNÍ DEPOZITÁŘ CENNÝCH PAPÍRŮ (IV. k., 1600 m): k favoritům na premiérový triumf mezi tříletými nezvítězivšími bude patřit účastnice jarních jedničkových testů Rheedia a Loop Love.
 
19.30 – Cena společnosti STYRAX (hdcp IV. k., 1600 m): v mílovém handicapu s maximálním počtem šestnácti startujících, v němž se střetne čtveřice tříletých vítězů s tuctem zkušených soupeřů, z nichž pouze dva dosud nevyhráli.
 
20.00 – Cena společnosti COLOSSEUM (III. k., 1800 m): v zajímavé sestavě na střední trati mj. někdejší trojnásobný vítěz z Itálie a přední zdejší mílař Iryklon, či ve dvou dosavadních karlovarských startech neporažený tříletek Dzinfizz.
 
20.30 – Cena společnosti BURZA CENNÝCH PAPÍRŮ PRAHA (hdcp V. k., 1800 m): plné startovní boxy i na závěr programu, plná sestava středotraťařského handicapu včetně tří nečekaných jarních vítězů.
 

 

Startovní listiny a sázkové kurzy naleznete na webu pořadatele ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE