reklama 11B

Aleš Opatrný s Dimarem úspěšní i při GCL Chantilly

V pátek 14. července proběhla ve francouzském Chantilly úvodní část 10. kola Global Champions League 2017. Na úspěch z CSI-W Olomouc navázal Aleš Opatrný v sedle Dimaro v.d.Looise Heide, jenž dovezl do cíle pro tým Berlin Lions nulu na bodovém kontě!
14.07.2017 19:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Další z Berlínských lvů Gerco Schröder s koněm Glock´s Lausejunge dokončil soutěž na výšce 150/155 centimetrů s 8 trestnými body. Součet časů obou dvojic 151.83 sekundy stačil v průběžném pořadí na velmi pěknou 7. příčku, což je slušná výchozí pozice pro sobotní druhé kolo. 
 
Aleš Opatrný s Dimarem pokračoval již jako jednotlivec do napínavého rozeskakování. Rozhodl se riskovat a nastavil velmi svižné tempo. Dosáhl tak na výborný čas 42,48 sekundy, ale bohužel na zkráceném parkuru dvakrát chyboval, z toho jednou na úplně posledním skoku. Nakonec obsadil 11. místo.
 
Alešovi Opatrnému se v pátek dařilo i v rámcové soutěži na výšce 145 centimetrů s Balguerem, s nímž dokončil bez shození, pouze se dvěma trestnými body za překročení času. Tento výsledek stačil na 18. řádek výsledkové listiny. Gerco Schröder a Glock´s Cognac Champblanc si připsali 5 trestných bodů.
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE