reklama 11D

Týmy GCL nasadily hvězdy do soutěže v Chantilly

Již jen hodiny odpočítává týmová soutěž Global Champions League do startu desátého kola ve francouzském Chantilly. V pátek 14. července odpoledne nastoupí do první kola GCL opět jezdci světového formátu. Více se dočtete v článku.
14.07.2017 10:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Na startovních listinách prvního kola GCL v Chantilly je vidět, že se s blížícím se finále začíná taktizovat. Vedoucí celek Valkenswaard United vysílá dvojici Marcus Ehning (GER) a Alberto Zorzi (ITA). Tým má 170 bodů a se ztrátou pouhých 4 bodů je stíhají jezdci z Hamburg Diamonds. Za ně bude závodit další silná dvojice John Whitaker (GBR) a Harrie Smolders (NED).
 
Třetí jsou St. Tropez Pirates, které bude zastupovat tradiční tandem Simon Delestre (FRA) a Jerome Guery (BEL). Ovšem také v dalších sestavách jsou hvězdy nejvyšší třídy. Jezdec číslo 1 celosvětového žebříčku Američan Kent Farrington pojede za London Knights. Za Cannes Star nastoupí německá legend Ludger Beerbaum a jeho krajan Christian Ahlmann bude reprezentovat Mexico Amigos.
 
Travnaté kolbiště v krásném zámeckém areálu okusí za domácí Chantilly Pegasus Američanka Lauren Hough a španělský jezdec Sergio Alvarez Moya.
 
První kolo začíná v pátek 14. července od 16.30 hodin.
 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE