reklama 11A

De Moussac v úterním Valkenswaardu s chybami

Sestry Emma a Charlotte de Moussac se od 15. do 17. května účastní CSI v nizozemském Valkenswaardu. Během druhého dne závodů se prezentovaly celkem šestkrát, jejich jízdy se však neobešly bez chyb. Více se dočtete v článku.
17.05.2017 08:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Emma de Moussac ve Valkenswaardu v úterních soutěžích chybovala. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Emma de Moussac nastoupila v úterý 16. května ve Valkenswaardu do soutěží pro mladé koně. S šestiletou klisnou Gradetty absolvovala parkur do 130 cm a inkasovala 8 trestných bodů. V sedle sedmiletého valacha Brighton Bay dojela na překážkách do 135 cm s jednou chybou. 
 
V rámci CSI2* se Emma představila s Bellou Brown v Medium Tour do 140 cm a dovezla si 14 trestných bodů. V malé túře do 135 pak dokončila s Dominem s výsledkem 11 trestných bodů. Do nejvyšší soutěže dne Bit Tour nastoupila s Chacco Diou, jízdu však nakonec vzdala.
 
Charlotte de Moussac startovala v úterý pouze v jednohvězdové Big Tour na překážkách do 135 cm. V sedle koně Jules Verne nakonec chybovala čtyřikrát.
 
Ve Valkenswaardu závodí také slovenský reprezentant Radovan Šillo, který zajel solidný jízdu v Bigt Tour CSI2*. Na Durantovi W chyboval pouze jednou.
 

Výsledky z Valkenswaardu najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE