reklama 11B

Skvělé zahájení Emmy de Moussac ve Valkenswaardu

Od pondělí 15. května startuje česká jezdkyně Emma Augier de Moussac na mezinárodních skokových závodech ve Valkenswaardu. V rámci soutěží CSI2* a CSIYH1* předvedla úvodní den skvělé výkony. Umístila se nejen v elitní trojici, ale dosáhla i na výhru…
15.05.2017 19:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mezi šestiletými koňmi při CSIYH1* sedlala Emma Augier de Moussac svého koně Gradetty. S druhou fází parkuru si poradila jezdkyně nejen bezchybně, ale také suverénně nejrychleji. Zaslouženě tak s náskokem téměř dvou vteřin zvítězila. Na takto staré koně čekal parkur 130 centimetrů vysoký.

Na úspěšné vlně se nesla jezdkyně i dál. V rámci Small Tour při CSI2* totiž získala s Bellou Brown druhé místo. Jednalo se o parkur 135 centimetrů vysoký, který se taktéž jel jako dvoufázové skákání. Pro shodně druhou příčku si pak dojela s Brighton Bay. S tímto sedmiletým koněm bojovala při CSIYH1* na stejně vysokém parkuru. Na vítěze ztratila pouhé čtyři setiny sekundy.

Krásnou třetí pozici si zajistila s koněm Domino van de Valhoeve. Parkur při Big Tour v rámci CSI2* se na parkuru 145 centimetrů vysokém počítal také do Longines žebříčku.

Na dekorování se dostala i její sestra Charlotte, která sedlala koně Jules Verne DB. Na parkuru Big Tour při CSI1* absolvovala překážky 135 centimetrů vysoké a po bezchybné jízdě skončila dvanáctá.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE