reklama 11C

Daniel Deusser zůstává na postu světové jedničky

Německý reprezentant Daniel Deusser se i po započtení všech únorových výsledků v rámci FEI Světového žebříčku udržel na přední příčce. Aktuálně má na kontě 3101 bodů, což je o 26 bodů více než získal druhý Kent Farrington z USA…
06.03.2017 13:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Daniel Deusser si v rámci února připsal na své konto body ze dvou závodů. Ve Wellingtonu se tomuto jezdci dařilo při CSI5*s koněm Cornet d´Amour, když si dojel v Grand Prix pro pátou příčku. V Hong Kongu pak získal další body za výkon s koněm Happiness van´t Paradijs, když v soutěži při CSI5* zvítězili.

Na druhém místě ve FEI žebříčku zůstal reprezentant USA Kent Farrington, který má na kontě 3075 bodů. Tento jezdec si připsal 3x body ze závodů ve Wellingtonu, kde se představil na několika po sobě jdoucích závodech. Na třetí místo se o jednu příčku výše posunul Christian Ahlmann (2986 bodů).

Čtvrtá pozice aktuálně patří dalšímu zástupci USA, kterým je Mclain Ward (2850 bodů). Do elitní pětky se ze sedmého místa pak dostal Eric Lamaze (2784 bodů).

Složení elitní desítky zůstalo na konci února téměř beze změny, pouze v ní aktuálně chybí Penelope Leprevost a naopak se na desátou příčku posunul Ludger Beerbaum.

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE