reklama 11A

Deusser novou světovou jedničkou FEI žebříčku

Na konci roku 2016, kdy došlo k započtení prosincových výsledků, se změnily příčky v elitní desítce v rámci Světového FEI skokového žebříčku. Z třetí pozice se na příčku nejvyšší vyhoupl německý jezdec Daniel Deusser, a to s náskokem 70 bodů…
05.01.2017 09:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Německý jezdec Daniel Deusser se díky dobrým výsledkům vyhoupl na první pozici a porazil tak do doby vedoucího krajana Christiana Ahlmanna. Daniel Deusser bylrámci prosincového měsíce nejen hodně aktivní, ale také úspěšný. Body do žebříčku si připsal hned ze čtyř závodů. V Paříži při CSI5* získal v Grand Prix pěkné třetí místo, body si připsal i za druhou pozicirámcové soutěže.

Pro další body si tento Němec poté dojel do Ženevy, kde při CSI5*, kde skončil čtvrtý. Body si připsal i v londýnské Grand Prix při CSI5*-W, v níž zvítězil. Úspěšnou sezonu 2016 pak jezdec zakončilMechelenu. I tam se mu dařilo a při CSI5*-W si v Grand Prix dojel pro druhé místo.

Daniel Deusser si tak za své výsledky zasloužil první místo, a to s 3076 body na kontě. Druhou pozici si drží Christian Ahlmann (3006 bodů) a na třetí místo si polepšil Kent Farrington (2950 bodů). Do elitní pětky dále patří Mclain Ward (2940 bodů) a Simon Delestre (2860 bodů). Ten se propadldruhé pozice právě na páté místo.

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE