reklama 11C

Sobotní Hong Kong pro Daniela Deussera

Německý jezdec Daniel Deusser má za sebou velmi úspěšný závodní den. V sobotu 11. února se představil při CSI5* v Hong Kongu. Závody jedoucí se při Longines Masters měly ten den v plánu dvě soutěže 145 centimetrů vysoké – a obě vyhrál Deusser…
11.02.2017 18:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Aktuální světová jednička Daniel Deusser se předvedl ve skvělé formě. Během dne totiž zvítězilobou nejvyšších soutěžích. Dopoledne se konal parkur 145 centimetrů vysoký, kde zvítězildvoukolové soutěžikoněm Happiness van T Paradijs. Tato soutěž byla pro Německo velmi úspěšná, neboť právě Němci obsadili první tři poziceza Deusserem to byl Christian Ahlmann (Reavnir) a Philipp Weishaupt (Call me Eva).

Stejná dvojice se však radovala i v poslední soutěži dne. Opět se jednalo o parkur 145 centimetrů vysoký, ten byl tentokrát hodnocen na čas. Chyby na překážkách se navíc přepočetly na trestné vteřiny. A právě jedno shození odsunulo Bertrama Allena díky tomuto stylu hodnocení na třetí místo. Čas by měl však tento Ir jinakkoněm Quiet Easy nejlepší. Dosáhl totiž na 65,79 vteřiny.  

Bezchybná a rychlá jízda se podařila opět Danielovi Deusserovi, kterýkoněm Happiness van T Paradijs opět slavil vítězství, a to zásluhou bezchybné jízdyčase 67,01 vteřiny. Druhou příčku získal Pius Schwizer a Leonard de la Ferme Ch (67,21 vteřiny).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE