reklama 11B

Vítězství v nedělním GCT Chantilly pro Gueryho

Belgický jezdec Jérôme Guery zvítězil v sedle hřebce Papillona Z v neděli 16. července v soutěži s výškou překážek 150 až 155 cm v rámci CSI5* při GCT Chantilly. Za něj se na druhou a třetí příčku postavil Lorenzo de Luca (ITA) a Laura Kraut (USA)...
16.07.2017 21:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Základní kolo soutěže s výškou překážek 150 až 155 cm se podařilo absolvovat bezchybně pouze osmi jezdcům z celkem dvaatřiceti startujících.

Jako první se v rozeskakování představil brazilský jezdec Yuri Mansur, který si však v sedle koně Unita Ask připsal čtyři trestné body.

Marc Dillaser (FRA) spolu s Cliffton Belesbat byli prvními kdo dokončili bezchybně obě části soutěže, s časem rozeskakování 36.99 sekund. O něco výš posunula laťku Laura Kraut (USA) v sedle Whitney, která projela cílem v čase 36.81 sekund.

Americká dvojice však nezůstala ve vedení dlouho, o což se postaral italský Lorenzo de Luca, který posunul vítězný čas pod 35 sekund. Dalším startujícím byl Jos Verlooy, který si z parkuru v sedle Igora odnesl osm trestných bodů.

Následoval výkon Johna Whitakera a Crumley. Výsledek čtyř trestných bodů spolu s časem odsunul britskou dvojici až za brazilského jezdce Mansura.

Do centra pozornosti vstoupil belgický jezdec Jérôme Guery, který předvedl impozantní výkon v sedle Papillona Z a posunul vítěznou časovou hranici na 34.81 sekund.

Posledním, kdo mohl promluvit do výsledků, byla Lauren Hough (USA) v sedle Adare, ale svou šanci promarnila jednou chybou.

Zdroj: tisková zpráva GCT




Štítky: GCTChantilly
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE