reklama 11C

České sobotní výkony při CSI v Opglabbeeku

ikonka

V belgickém Opglabbeeku se ve dnech 1. až 3. června konají kvalitně obsazené parkurové závody CSI2*. Česká republika má při nich také své zastoupení. V programu druhého tedy sobotního dne se dařilo nejvíce Emmě de Moussac…
02.06.2018 19:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V sobotu 2. června se při CSI Opglabbeek dařilo české jezdkyni Emmě de Moussac s mladými koňmi. V soutěži CSIYH pro pětileté s překážkami do 115 cm obsadila po čisté jízdě sdílené první místo s Nikiasem Vd Bisschop. Bez chyb dokončila také parkur pro šestileté koně s klisnou Hind a její čas stačil na desáté místo. 
 
V soutěžích CSIYH se představil také Filip Doležal. S pětiletým hřebcem I´m Special The One AK dovezl pouze 2 trestné body za překročení stanoveného času. V kategorii šestiletých koní dojel s klisnou Chaccomillou s 9 trestnými body.
 
V rámci CSI2* zajel bezchybný dvoufázový parkur Filip Doležal s Exclusive Demeter, a jeho výsledek stačil na třináctou příčku.
 
V nejvyšší soutěži dne - stopětačtyřicítce počítané do žebříčku Longines Rankings si lépe z českých zástupců vedla Emma de Moussac, která s J.C.S. Chacco Diou zaváhala pouze jednou. Filip Doležal startoval s Reason du Ganad a nasbíral 14 trestných bodů.
 

Výsledky z CSI Opglabbeek najdete v tomto odkazu.

Ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE