reklama 11D

Klus úspěšně zahájil Baltica Tour v Cienkocinku

ikonka

V polském Cienkocinku se v rámci série skokových závodů Baltica Tour konají od čtvrtečního dne 31. května skokové soutěže do úrovně CSI3*. Na startu nechybí ani český zástupce Marek Klus. Ten má za sebou úspěšný den, když promluvil i do top trojky…
01.06.2018 07:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pro nejlepší výkon si dojel český reprezentant Marek Klus v soutěži Silver tour, která se jela při CSI1*. V dvoufázovém skákání s výškou překážek 130 centimetrů sedlal koně Quincy. Bezchybná a rychlá jízda nakonec vynesla české dvojici pěkné třetí místo konečného pořadí.

První čtvrteční soutěží jedoucí se při CSI3* byla skoková zkouška Gold Tour. Na parkuru 140 centimetrů vysokém se Marku Klusovi opět dařilo, neboť nechyběl v elitní desítce. S koněm Carebis nechyboval ani v jedné části parkuru. Dosažený čas 30,82 vteřiny nakonec stačil na osmou pozici. Rozdíly v časech však byly v rádu setin vteřiny.

Závěrečnou soutěž absolvoval Marek Klus v sedle Carisona. Parkur 145 centimetrů vysoký, který se započítával také do Longines žebříčku, dokončil český reprezentant s jedním shozením.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE