reklama 11B

České jezdce čeká v květnu na čtyřicet výjezdů

ikonka

Bezmála čtyřicítka výjezdů české reprezentace je plánovaná na pátý měsíc roku 2018. Největší podíl na tomto neuvěřitelném čísle mají parkurové závody. Češi však nebudou chybět ani na mezinárodních akcích v dalších disciplínách.
03.05.2018 15:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Během prvního květnového víkendu jsou na programu hned dva velmi významné mítinky s českou účastí. CSIO3* v Linci s českým týmem v Poháru národů a CSI5* Global Champions v Madridu. Do Lince míří Aleš Opatrný, Alena Gasperl, Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára. V Madridu pak bude v barvách Prague Lions závodit Anna Kellnerová.
 
O týden později se bude konat další kolo Global Champions v Hamburku, kam už zavítají oba Češi z týmu Pražských lvů, tedy Anna Kellnerová i Aleš Opatrný.
 
V dalších týdnech čekají české skokové jezdce závody Ebreichsdorfu (AUT), Mnichově (GER), Eindhovenu (NED) a mnoha místech Evropy i světa. V rakouském Lamprechtshausenu se uskuteční CSIOdJY. Do soutěží Poháru národů v kategorii dětí, juniorů a mladých jezdců se tam zapojí úspěšní účastníci CSIO ve Zduchovicích, například Petra Pařenicová, Mariana Michlíčková, Sára Vingrálková či Alexandr Baraldi.
 
Drezurní reprezentanty čekají v nejbližších dnech závody CDI pro juniory v Mariakalnoku (HUN), kam jedou Eliška Skřivanová a Eva Vavříková. Na CDI3* do Companhia das Lezirias se představí Pavla Rubíčková a Xangai. Následovat budou mítinky v Kristiansandu (NOR), Cascais (POR) nebo třeba ve slovinské Lipici.
 
Pět plánovaných výjezdů se týká všestrannosti. Začátkem měsíce to je CCI v Sopotech, kam jedou Miloslav Příhoda, Robert Pokorný, Barbora Kamírová a Šárka Votavová. Na Čechy se mohou v květnu těšit také v Baborowku či Marbachu. 
 
Vozataj Jiří Nesvačil byl pozvaný na CAIO4* do britského Windsoru. Pět jezdců jednospřeží včetně Libora Kurky či Oty Bareše se vypraví do Polska do Boguslawic. 
 
Do Ermela na vytrvalecké závody CEI3* se chystá Petr Jadlovský, další z výjezdů podniknou vytrvalci do Šamorína, kde odstartuje ve 3* Janek Kroupa. Závodit se bude i ve voltiži, a to při CVI v Budapešti, kam jede početná výprava včetně úspěšné skupiny z JK Voltiž Albertovec.
 
Dvě akce má nahlášené paradrezurní jezdkyně Anastasja Vištalová, které se zúčastní CPEDI v Mannheimu a Stadl Paura.
 

Kompletní přehledy výjezdů si můžete prohlédnout ZDE

Zdroj: web ČJF




Štítky: reprezentaceČJF
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE