reklama 11C

Lednové zahraniční výjezdy Čechů nejen ve skocích

ikonka

V lednu se čeští reprezentanti představí na mezinárodních závodech ve skocích a vytrvalosti. Ve skocích bude pod českou vlajkou závodit Anna Kellnerová i Emma Augier de Moussac. Tříčlenná vytrvalostní ekipa pak nastoupí na start CEI v Dubaji…
05.01.2018 18:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Trojici mezinárodních skokových závodů počítá ve svém plánu česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Jezdkyně by se měla v termínu 12. – 14. ledna zúčastnit mítinku CSI2* v belgickém Opglabbueku, kde ale doposud nebyly otevřené přihlášky. Další zastávkou jezdkyně budou 18. – 21. ledna nizozemské závody CSI2* Kronenberg, kde bude sedlat koně Brighton Bay, Divu a Kanonju. Své lednové starty by pak Emma měla spolu s Divou, J.C. S. Chacco Diou a Kanonjou zakončit na CSI4* v Amsterdamu 25. – 28. ledna, kde ale zatím nemá potvrzenou přihlášku.

Anna Kellnerová zahájí sezonu 2018 na italských závodech v Olivě. Naše jezdkyně zde bude startovat ve dvou termínech, a to 16. – 21. ledna a následně 23. – 28. ledna. Oba závodní týdny bude česká reprezentantka sedlat v rámci soutěží CSI2* koně Balguero, Calcourt Falklund, Classic a Silverstone G a do soutěží při CSI1* pak nastoupí spolu s koňmi Colando 21, Giljandro Van Den Bosrand a I’m Special Van’t Heike.

Reprezentovat Českou republiku ve vytrvalosti bude tříčlenná ekipa na CEI3* v Dubaji. Na náročné trase dlouhé 160 km odstartuje Andrea Kopecká v sedle Das El Nasr, Rozálie Kopecká spolu s Urem Du Barthas a také Lucie Škábová a Quada Mandra Edera.

Seznam lednových výjezdů najdete na webu České jezdecké federace - POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE