reklama 11C

Češi vkročili úspěšně do CSIOchJY v Rakousku

Česká reprezentace dětí, juniorů a mladých jezdců zahájila ve čtvrtek 18. května své účinkování na mezinárodních závodech CSIOchJY v Lamprechtshausenu. Skvělý začátek předvedli hlavně ve večerní Small Tour jezdci v dětské kategorii.
18.05.2017 20:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Česká ekipa se účastní ve dnech 18. – 21. května mezinárodních parkurových závodů CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce v Lamprechtshausenu (AUT).
 
V úvodní juniorské malé túře s překážkami do 120 cm se nejlépe dařilo Danielovi Pospěchovi, který dojel s koněm Global Loveaffair s jednou chybou na 13. místě. S dalším koněm Cevianem DH Z dojel rovněž s chybou patnáctý. V těsném závěru za ním se seřadily české juniorky Sofie Najmanová s koněm Casanova na 16. příčce a Michaela Rodová na Arniek dojela sedmnáctá.
 
Další soutěží pro juniory bylo dvoufázové skákání do 135 cm v rámci Big Tour. Linda Portychová chybovala s Peggy 8 jednou a dojela jednatřicátá. O dvě příčky za ní skončil František Stružinský, který s Jamesem shodil také jednu překážku. Jednu chybu udělal i s druhým koněm Bob Saint Clarem.
 
Alexandr Baraldi na Elame a Kateřina Málková s Bugatti Dwerse Hagen nastoupili do Big Tour pro mladé jezdce, která byla postavená na překážkách do 140 cm. Oba jezdci si dovezli shodně 9 trestných bodů. Alexandr Baraldi obsadil 26. místo, Kateřina Málková dokončila o jednu pozici níže. 
 
Nejpočetnější sestava českých reprezentantů se objevila ve večerní Small Tour pro děti. A čeští jezdci v dětské kategorii se představili skvěle. V soutěži do 115 cm obsadila po čistém výkonu Tereza Svobodová s Terry Z 3. místo, čtvrtá dojela Valentýna Kuková s Vidarou. Nechybovala ani Adéla Bubeníková, která obsadila s Arosou 8. příčku. Také další jezdci si vedli velmi dobře. Kompletní výsledky najdete v odkazu níže
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE