reklama 11D

Grand Prix v Drammenu pro Turka Demirsoye

Mezinárodní skokové závody CSIO3* v Drammenu měly po pátečním Poháru národů druhý vrchol v neděli 14. května. Ten den se jela závěrečná Grand Prix, v níž se dařilo tureckému reprezentantovi Derinu Demirsoyovi. V této zkoušce sedlal koně Harry K…
15.05.2017 09:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V náročné Grand Prix se nakonec pouze dvěma jezdcům podařilo dokončit základní kolo na parkuru 150 - 160 centimetrů vysokém bezchybně a postoupili do rozeskakování. O účast se těsně připravil Geir Gulliksen, když nestihl časový limit a inkasoval s koněm Seringat pouze jeden trestný bod za čas. Dva body na konto si pak připsala i italská dvojice Marta Bottanelli a Clintissima, která si tak dojela pro čtvrté místo.

Do rozeskakování postoupil turecký jezdec Derin Demirsoy s koněm Harry K a Martine Myhrer Dyngeland s koněm Douglas Hill. Přestože se v rozeskakování představili pouze tito dva účastníci, bylo velmi napínavé. Oba totiž dokončili parkur bezchybně a rozdíl v času mezi nimi byly pouhé dvě desetiny vteřiny.

Rychlejší čas nakonec docílil Turek Derin Demirsoy a mohl se zaslouženě radovat z první příčky. Norská dvojice Martine Myhrer Dyngeland s koněm Douglas Hill pak skončila druhá.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE