reklama 11B

Nedělní CSI Ciekocinko s českou hymnou

Závěrečný den skokových závodů CSI3* v polském Ciekocinku byl velmi úspěšný pro mladou jezdkyni Sáru Vingrálkovou. Ta si totiž v rámci nedělního dne 4. června připsala nejen bezchybný parkur v kvalifikační soutěži na ME, ale také zvítězila při CSI1*…
04.06.2017 15:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní finále Gold Tour se jelo na parkuru 140 centimetrů vysokém a soutěž při CSI3* byla zároveň kvalifikací na juniorský evropský šampionát, který se koná tento rok v Šamoríně. Česká jezdkyně Sára Vingrálková si s připravenou trasou poradila bez trestných bodů a v početnější konkurenci se s koněm Chieano umístila na pěkné jedenácté pozici.

V následující soutěži s rozeskakováním však nenašla přemožitele. Jednalo se o finále Silver Tour (CSI1*), a to na parkuru 125 centimetrů vysokém. Sára Vingrálková v této soutěži sedlala koně Celana Z a v rozeskakování jako jediná pokořila hranici 27 vteřin. Pro pěkné desáté místo si pak ještě dojel Filip Doležal a Kancellara van de Lentakker. I tato dvojice dokončila bezchybně základní kolo i rozeskakování.

Filipu Doležalovi se dařilo i v malé Grand Prix, jedoucí se při CSI1*, kde výška překážek dosahovala 135 centimetrů. S koněm Cooper po bezchybném základním kole i rozeskakování skončil šestý. Do rozeskakování se probojoval i Marek Klus a Carebis a tento jezdec nebyla daleko od dalšího úspěchu. Předvedl druhý nejlepší čas, bohužel jedna chyba je nakonec posunula na devátou příčku.

Marek Klus zároveň nastoupil i do závěrečné Grand Prix při CSI3*, což byl parkur 150 centimetrů vysoký a výsledek se započítával i do Longines žebříčku. Tentokrát však Marek Klus do rozeskakování s koněm Carison nepostoupil.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE