reklama 11C

Češi na CIC Kreuth po drezuře v elitní patnáctce

ikonka

Během pátečního dne 13. dubna se čeští jezdci představili v drezurní zkoušce v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti, které se nyní konají v německém Kreuthu. Zástupce máme v obou mezinárodních zkouškách, tedy CIC1* i CIC2*…
13.04.2018 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Soutěž CIC* byla pro velký počet startujících rozdělena do dvou sekcí, v každé přitom máme i české zastoupení. V rámci první sekce je aktuálně na patnácté pozici po drezuře Miloslav Příhoda s koněm Ferreolus Lat, když si na konto připsal velice krásný výsledek, a to 29,70 trestných bodů. Výsledky v drezuře byly v tomto oddělení velmi těsné, a tak je ztráta na přední příčky u této české dvojice poměrně malá.

V druhém oddělení startovala Eliška Orctová, a to s koněm Bonus. Ta si z drezurní úlohy odnesla celkem 32,70 trestných bodů, což ji aktuálně stačí na 14. příčku průběžného pořadí.

Miloslav Příhoda na závodech sedlá i Lorda, s nímž je úřadující mistr České republiky. Společně závodí v soutěži CIC2* a po drezurní zkoušce mají na svém kontě 42,10 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE