reklama 11B

Čtvrteční dění při CSN v Kreuthu

ikonka

Ve čtvrtek 1. března pokračovaly národní závody CSN v německém Kreuthu dalšími soutěžemi. V nich opět nechyběli čeští jezdci. Do elitní desítky se hned dvakrát probojoval Ondřej Pospíšil. Na parkuru 140 centimetrů vysokém se mu dařilo s Einfachem…
02.03.2018 00:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na vyšších parkurech se opět představil z české ekipy Ondřej Pospíšil, tentokrát nechyběl ani v soutěži S*, což je dle německé stupnice parkur s výškou překážek 140 centimetrů.

Na tomto parkuru sedlal své dva svěřence. Více se mu dařilo s koněm Einfach. V dvoufázovém skákání se totiž nejen probojoval do druhé fáze, obě navíc dokončil bezchybně. Dosažený čas mu stačil na konečné sedmé místo ve výsledkové listině. S koněm Zandiro inkasoval 4 trestné body za jednu chybu v první fázi.

Český jezdec Ondřej Pospíšil dosáhl během čtvrtečního dne ještě na pěkné druhé místo. Jednalo se o soutěž M*, v níž se jezdci představili na parkuru 125 centimetrů vysokém. V tomto případě rozhodovaly stylové známky. Český zástupce společně s koněm Casanova vh Bontehof Z dosáhl na pěkné hodnocení 8,2 bodů, což jen těsně s rozdílem 0,2 bodu nestačilo na vítězství.

Na stejně vysokém parkuru, avšak hodnoceném na čas, se představila dobře také Anežka Dittrichová. V soutěži sedlala koně Je Suis Vic van ten Breebroek a po bezchybné, pouze pomalejší, jízdě obsadila dvanáctou pozici ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE