reklama 11C

Deváté místo Aleše Opatrného při CSI Kreuth

ikonka

Dva bezchybné výsledky zaznamenali čeští jezdci v pátek 9. února při CSI v Kreuthu. Skvělou devátou příčku v nejvyšší soutěži pátečního programu vybojoval na překážkách vysokých 145 cm Aleš Opatrný v sedle koně Crook…
09.02.2018 19:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bezmála šedesát dvojic nastoupilo do závěrečné páteční soutěže při CSI2*, kde překážky měřily 145 cm. Celkem šestnácti dvojicím se podařilo překonat nástrahy této soutěže na čas bez zatížení jediného trestného bodu, mezi nimiž nechyběla ani ta v českých barvách. Pro skvělé deváté místo po bezchybném výkonu si zde dojel Aleš Opatrný v sedle koně Crook. Se čtyřmi trestnými body se musel spokojit ve stejné soutěži Ondřej Zvára spolu s Quimerem M.

Alešovi Opatrnému se dařilo také na parkuru určeném pro sedmi- a osmileté koně v rámci CSIYH1*, kde v sedle koně Areto počítal jediný trestný bod a v sedle Quintuse jednou chyboval.

Další příčku v elitní desítce zajistil pro českou vlajku Miloslav Příhoda, když nechyboval v soutěži s výškou překážek 115 cm pro šestileté koně v rámci CSIYH1*. Českému reprezentantovi zde patřilo v sedle Mystica VD Wellington osmé místo.

Dvě chyby pak Miloslav Příhoda počítal spolu se Silkannou, a to na parkuru při CSI1*, kde překážky měřily 125 cm.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE