reklama 11A

Úspěšné české zahájení na CSI v Kreuthu

ikonka

Během čtvrtečního dne 8. února se česká reprezentace poprvé představila při mezinárodních skokových závodech CSI v německém Kreuthu. V nejvyšší soutěži dne se nejlépe představil Ondřej Zvára, který po bezchybné jízdě dosáhl na osmé místo…
08.02.2018 22:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve čtvrtek se čeští reprezentanti postavili na start celkem pěti soutěží. Nechyběli ani v té nejtěžší, což byla zahajovací den skoková soutěž s výškou překážek 140 centimetrů. V tomto dvoufázovém skákání si pro pěkné osmé místo dojel Ondřej Zvára a Quimero M. Dvojice předvedla bezchybnou jízdu v obou fázích parkuru.  Do druhé fáze nakonec postoupilo 24 dvojic. Druhý český účastník této soutěže, Miloslav Příhoda a Casally, si připsali 12 trestných bodů.

Stejně tak osmé místo získal Ondřej Zvára i v předešlé soutěži na parkuru 135 centimetrů vysokém. V této zkoušce hodnocené na čas sedlal koně Chaccolan. Bezchybnou jízdu předvedl i Aleš Opatrný, a to v sedle s koněm Crook. Obdržel pouze penalizaci za překročený čas. Miloslav Příhoda s klisnou Clear Jolie v této zkoušce jedenkrát chyboval. Bez chyb na překážkách dovedl tento jezdec do cíle koně Mystic Vd Wellington, a to v soutěži pro šestileté koně. Čekala na ně soutěž 115 centimetrů vysoká a česká dvojice obsadila pěkné osmé místo. Miloslav Příhoda pak ještě přidal šestou pozici se Silkannou, a to v soutěži 125 centimetrů vysoké.

V elitní desítce se umístil během prvního závodního dne ještě jedenkrát Aleš Opatrný, a to společně s koněm Quintus. Právě desátou pozici získali v soutěži pro mladé koně ve věku sedmi a osmi let (125 cm).

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE