reklama 11C

Češi míří na MS mladých koní do Lion d Angers

ikonka

Na podzim se ve francouzském Le Lion d´Angers koná tradiční mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Ve dnech 18. – 21. října budeme mít na tomto šampionátu tentokrát dvojí české zastoupení, a to Martina Maivalda a Miroslava Trundu…
15.10.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český reprezentant Miroslav Trunda se představí v šestileté kategorii, a to s klisnou Trnka-Ruf. Tato dvojice se v letošním roce představila na třech závodech v zahraničí, a to dvakrát ve Strzegomi a jednou v Hambachu.

Nejlepší výsledek na mezinárodních závodech si připsal Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf právě při posledním startu v polovině září. Ve Strzegomi si v soutěži CIC1* připsali pěkné hodnocení 39,80 trestných bodů a skončili čtvrtí. Nyní na ně čeká start v Lion d´Angers, kam Miroslav Trunda pravidelně jezdí. Pro šestileté svěřence bude připravena soutěž CCI1*.

Druhým českým zástupcem na startu bude Martin Maivald. Tento jezdec se bude účastnit sedmileté kategorie, a to s klisnou Gidran XXI-2/Růženou. Takto staří koně budou soutěžit v rámci soutěže CCI2*.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE