reklama 11A

Trunda má za sebou první drezuru na MS Lion

ikonka

Ve čtvrtek 19. října ve francouzském Lion d´Angers proběhla první část drezurních zkoušek v rámci letošního mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Na start se postavila také jedna česká dvojice, a to Miroslav Trunda s valachem Go´Brian…
19.10.2017 17:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český reprezentant Miroslav Trunda závodí s valachem Go´Brian v šestileté kategorii (CCI1*). V rámci drezurní úlohy si na konto připsali 54,7 trestných bodů, což znamená v přepočtu 63,36 %. Nejnižší hodnocení získal český jezdec za svou jízdu od francouzského rozhodčího v „E“, nicméně předvedl vyrovnanou jízdu bez chyb. Jak zmínila majitelka koně Adéla Svobodová, na tohoto koně to byl slušný výkon a jsou s předvedením i hodnocením spokojeni.

Tento výsledek po první polovině výsledků stačí na průběžné dvacáté místo výsledkové listiny. Do čela se po prvním dnu dostala britská jezdkyně Izzy Taylor s koněm Monkeying Around, když mají na kontě 37,6 trestných bodů. Pod čtyřicet trestných bodů se dostala ještě jedna australská dvojice, a to Paul Tapner a Bob Champlin.

V kategorii sedmiletých nemáme žádného zástupce, nicméně ve vedení je po čtvrteční drezuře zatím také britská jezdkyně, a to Mary King společně s King Robertem. Ta má na kontě 44,3 trestných bodů.

Během pátečního dne odstartují do drezury zbylé dvě české dvojice, a to Pavel Březina s Cona Ciou a Miroslav Trunda se Shutterflyke.

Na stránky pořadatele, kde je možné sledovat závody online, se dostanete ZDE. Naleznete tam i startovní a výsledkové listiny. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE